Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi :
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi :
Kişisel Bilgiler

ÖĞR. GÖR. CÜNEYT ATEŞ
- E-posta: cuneyt.ates@dicle.edu.tr
- Bağlı Birimi : AŞÇILIK PR.
- İş Tel (Dahili): +90 (412) 241 10 00 / -
- Web Adresi: -
- Adres: -

Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2021 -
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/
Tez Adı: ---
Yüksek Lisans
2019 - 2021
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/
Tez Adı: ---
Yüksek Lisans
2011 - 2019
İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: DİYARBAKIR İLİ KONAKLAMA İŞLETMELERİ ÇALIŞANLARININ ÖRGÜTSEL SESSİZLİK KONUSUNDAKİ TUTUMLARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Lisans
2004 - 2009
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2011 -
- DİCLE ÜNİVERSİTESİ
- DİYARBAKIR SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Program Başkanı
- 2015 - 2016
- DİCLE ÜNİVERSİTESİ
- Bölüm Başkanı
- 2014 - 2018
- DİCLE ÜNİVERSİTESİ
- MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
- 2013 - 2018
- DİCLE ÜNİVERSİTESİ
- Yönetim Kurulu Üyeliği
- 2013 - 2018
- DİCLE ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Mutfak Çeşitleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Pastane Ürünleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Ziyafet Mutfağı,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Planlama,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Çeşitleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Kalite Yönetim Sistemleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Organizasyonu,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Meslek Etiği,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Mutfakta Kalite Yönetimi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Beslenme İşletmelerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
YÖRESEL MUTFAKLAR,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÇEŞİTLERİ,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ-I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
YÖRESEL MUTFAKLAR,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ-II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ-I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ-II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
OTEL İŞLETMECİLİĞİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
PİŞİRME YÖNTEMLERİ-I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
İŞLETME YÖNETİMİ I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
MESLEK ETİĞİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ-I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
GENEL TURİZM BİLGİSİ,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
KİŞİSEL GELİŞİM,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Pastane Ürünleri,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Soğuk Mutfak,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Otel İşletmeciliği,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
İşletme Yönetimi I,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servisi II,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servisi I,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Gösteri Servisi,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Soğuk Mutfak,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Gösteri Servisi,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Konukla İletişim,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Pastane Ürünleri,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
İşletme Yönetimi I,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servisi,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Toplam Kalite Yönetimi,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Pastane Ürünleri,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
İşletme Yönetimi I,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Gösteri Servisi,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Halkla İlişkiler,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Konukla İletişim,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Soğuk Mutfak,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
İşletme Yönetimi I,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servisi,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servisi,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Bildiri Adı : ÖRGÜTSEL SESSİZLİK: DİYARBAKIR KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ATEŞ CÜNEYT, ALTAY HÜSEYİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Sürdürülebilir Turizm >Gastronomi>Personel Güçlendirme, Diyarbakır
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 02.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :15.11.2019
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 1
Kitap Adı : Peygamberler, Sahabiler ve Medeniyetler Şehri Diyarbakır
Yazar Adı : ATEŞ CÜNEYT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Aryan
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-83573-3-4
Basım Türü :Basılı
YIL :2024
Proje&Patent&Tasarım
Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 3
Proje Adı: Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Gastronomi Uygulama Mutfağı Ve Animasyon Uygulama Salonunun Modüler Sistemler İle Kullanıcı Ergonomisine Uygun Düzenlenmesi
Bitiş Tarihi : 10.10.2019
Proje Konusu : Gelişen teknolojik ve uygulama alanları içinde sektör çizgisini yakalayarak öğrencilerin güncel uygulama alanlarında sektöre uygun olarak yetiştirilmelerini ve eğitilmelerini sağlamak.
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-10-10 20:43:08
Proje Adı: Diyarbakır da Butik Pastacılık Kalitesinin Arttırılması
Bitiş Tarihi : 06.10.2017
Proje Konusu : Diyarbakır da Butik Pastacılık sektörünün geliştirilmesi ve butik pastacılığın kalitesinin arttırılması
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Kalkınma Bakanlığı
Güncelleme Tarihi : 2018-01-25 14:34:51
Proje Adı: Akdeniz Mutfağını Keşfetmeye Hazırız
Bitiş Tarihi : 06.03.2015
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2016-01-22 11:49:40
Bilimsel Faaliyetler
Kuruluş Adı: TÜM AŞÇILAR VE PASTACILAR KONFEDERASYONU (TAŞPAKON)
Başlama Tarihi :2022
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : GEÇMİŞE ÖVGÜ, MEZOPOTAMYA'DA BİR LEZZET TURU
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Mezopotamya
Başlama Tarihi :10.10.2021
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : TRB2 BÖLGESİ GASTRONOMİ KATALOĞU
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Gastronomi, Mezopotamya
Başlama Tarihi :25.10.2021
Bitiş Tarihi :
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Turizm İşletmeciliği
Sürdürülebilir Turizm
Gastronomi
Güncelleme Tarihi : 2020-11-22 19:37:01