YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 16.07.2025 10:32:56
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi :
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi :

Kişisel Bilgiler

ÖĞR. GÖR. CÜNEYT ATEŞ




  • E-posta: cuneyt.ates@dicle.edu.tr
  • Bağlı Birimi : AŞÇILIK PR.
  • İş Tel (Dahili): +90 (412) 241 10 00 / -
  • Web Adresi: -
  • Adres: -

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2021 -

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

Tez Adı: ---

Yüksek Lisans

2019 - 2021

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

Tez Adı: ---

Yüksek Lisans

2011 - 2019

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: DİYARBAKIR İLİ KONAKLAMA İŞLETMELERİ ÇALIŞANLARININ ÖRGÜTSEL SESSİZLİK KONUSUNDAKİ TUTUMLARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA

Lisans

2004 - 2009

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Turizm

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2011 -
DİCLE ÜNİVERSİTESİ
DİYARBAKIR SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Program Başkanı
2015 - 2016
DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Bölüm Başkanı
2014 - 2018
DİCLE ÜNİVERSİTESİ

MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
2013 - 2018
DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Yönetim Kurulu Üyeliği
2013 - 2018
DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Mutfak Çeşitleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Pastane Ürünleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Ziyafet Mutfağı,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Planlama,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Çeşitleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Kalite Yönetim Sistemleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Organizasyonu,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Meslek Etiği,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Mutfakta Kalite Yönetimi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Beslenme İşletmelerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

YÖRESEL MUTFAKLAR,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÇEŞİTLERİ,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ-I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

YÖRESEL MUTFAKLAR,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ-II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ-I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ-II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

OTEL İŞLETMECİLİĞİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ-I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

İŞLETME YÖNETİMİ I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

MESLEK ETİĞİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ-I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

GENEL TURİZM BİLGİSİ,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

KİŞİSEL GELİŞİM,2016-2017,Lisans (Türkçe)

Pastane Ürünleri,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Soğuk Mutfak,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Otel İşletmeciliği,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

İşletme Yönetimi I,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Servisi II,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Servisi I,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Gösteri Servisi,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Soğuk Mutfak,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Gösteri Servisi,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Konukla İletişim,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Pastane Ürünleri,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

İşletme Yönetimi I,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Servisi,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Turizm Pazarlaması,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Toplam Kalite Yönetimi,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Pastane Ürünleri,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

İşletme Yönetimi I,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Gösteri Servisi,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Halkla İlişkiler,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Konukla İletişim,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Soğuk Mutfak,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Turizm Pazarlaması,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

İşletme Yönetimi I,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Servisi,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Servisi,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 1

Bildiri Adı : ÖRGÜTSEL SESSİZLİK: DİYARBAKIR KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA

Etkinlik Adı : ULUSLARARASI YÖNETİM, EKONOMİ VE POLİTİKA KONGRESİ 2019 GÜZ ÖZET METİN BİLDİRİLER KİTABI
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ATEŞ CÜNEYT, ALTAY HÜSEYİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Sürdürülebilir Turizm >Gastronomi>Personel Güçlendirme, Diyarbakır
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 02.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :15.11.2019

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 1

Kitap Adı : Peygamberler, Sahabiler ve Medeniyetler Şehri Diyarbakır

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ATEŞ CÜNEYT
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Aryan
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-83573-3-4
Basım Türü :Basılı
YIL :2024

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 3

Proje Adı: Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Gastronomi Uygulama Mutfağı Ve Animasyon Uygulama Salonunun Modüler Sistemler İle Kullanıcı Ergonomisine Uygun Düzenlenmesi

Başlama Tarihi : 01.01.2019
Bitiş Tarihi : 10.10.2019
Proje Konusu : Gelişen teknolojik ve uygulama alanları içinde sektör çizgisini yakalayarak öğrencilerin güncel uygulama alanlarında sektöre uygun olarak yetiştirilmelerini ve eğitilmelerini sağlamak.
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-10-10 20:43:08

Proje Adı: Diyarbakır da Butik Pastacılık Kalitesinin Arttırılması

Başlama Tarihi : 04.10.2017
Bitiş Tarihi : 06.10.2017
Proje Konusu : Diyarbakır da Butik Pastacılık sektörünün geliştirilmesi ve butik pastacılığın kalitesinin arttırılması
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Kalkınma Bakanlığı
Güncelleme Tarihi : 2018-01-25 14:34:51

Proje Adı: Akdeniz Mutfağını Keşfetmeye Hazırız

Başlama Tarihi : 01.11.2013
Bitiş Tarihi : 06.03.2015
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2016-01-22 11:49:40
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Kuruluş Adı: TÜM AŞÇILAR VE PASTACILAR KONFEDERASYONU (TAŞPAKON)

Üyelik Durumu : Danışman
Başlama Tarihi :2022
Bitiş Tarihi :

Yayın Adı : GEÇMİŞE ÖVGÜ, MEZOPOTAMYA'DA BİR LEZZET TURU

Yazar Bilgisi : ATEŞ CÜNEYT
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Mezopotamya
Başlama Tarihi :10.10.2021
Bitiş Tarihi :

Yayın Adı : TRB2 BÖLGESİ GASTRONOMİ KATALOĞU

Yazar Bilgisi : ATEŞ CÜNEYT
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Gastronomi, Mezopotamya
Başlama Tarihi :25.10.2021
Bitiş Tarihi :

Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Bilim Alanı : Turizm

Anahtar Kelimeler :
Turizm İşletmeciliği
Sürdürülebilir Turizm
Gastronomi

Güncelleme Tarihi : 2020-11-22 19:37:01

Başarılar & Tanınırlık

EN İYİ ÜNİVERSİTE KUPASI

2016

Alanında özel kurum ve kuruluşlarından alınan ödül

TÜRKİYE

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!